Vroedvrouwen

Op dit moment bestaat ons samenwerkingsverband uit 5 vroedvrouwen met elk hun eigen zwangeren. Je kunt ons persoonlijk benaderen voor het maken van een afspraak. De contact gegevens kan je vinden onder Contact of door te klikken op "lees verder" bij onze profielen hieronder.

 

 

Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben als verloskundige in grote praktijken, besloot Kalinka in 2019 het roer om te gooien en kleinschaliger te gaan werken. Sindsdien werkt zij als caseload verloskundige in de omgeving van Almere en Amsterdam.

Caseload Verloskunde betekent voor Kalinka niet alleen meer tijd en aandacht hebben voor zwangeren, kraamvrouwen en partners, maar vooral ook zorg op maat kunnen geven.

Zie ook https://www.praktijkkalinka.nl

 

Lees meer...

Liefdevol, zorgzaam, helder 

"You are the birth servant. Do good without show or fuss. If you must take the lead, lead so that the mother is helped, yet still free and in charge. When the baby is born, they will rightly say: 'We did it ourselves!" Tao Te Ching

Lees meer...

Nienke de Leeuw is in 2007 afgestudeerd als verloskundige en heeft altijd in kleinschalige praktijken gewerkt waarbij er aandacht was voor persoonlijke groei en ontwikkeling. In 2011 sloot ze zich aan bij Vroedvrouwen in Verbinding en in 2017 werd ze zelf moeder van een zoon. Als kind wilde ze al vroedvrouw worden. Ze is opgegroeid met een natuurlijke en holistische visie op leven en gezondheid. Daarmee geeft ze ook haar praktijk en manier van werken als vroedvrouw vorm.

Lees meer...

Michelle ten Berge is zelf thuis geboren op 8 december 1970. Ze wilde al vroedvrouw worden sinds haar tiende, toen ze voor het eerst een natuurlijke geboorte op film zag. Na wat omzwervingen is ze uiteindelijk in 1998 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Sinds januari 2006 werkt zij als caseload/solo vroedvrouw. Michelle heeft een praktijk aan huis in Almere Oosterwold voor clienten uit Flevoland en het Gooi en omgeving. Ze doet geen spreekuur meer in Amsterdam, behalve voor vrouwen die eerder met haar bevallen zijn en weer zwanger zijn. Zie ook www.vroedvrouwoosterwold.nl.

Lees meer...